Ir daugiau žodžių nebereikia. Tiesiog tiramisu su gaiviu kremu ir uogomis ant viršaus.
Porcijos 10.
Užtruksite iki 30 minučių.
Tiramisu su jogurtu
Reikės:
- 400 g damų pirštelių;
- 400 ml stiprios, jau atvėsusios kavos;
- 400 g maskarponės sūrio;
- 400 g graikiško jogurto;
- 300 ml grietinėlės;
- 80–100 g cukraus pudros;
- kakavos, pabarstyti desertui;
- uogų, jei norisi.
Gaminimas:
Maskarponę, graikišką jogurtą, grietinėlę ir cukraus pudrą išsukame iki vientisos masės.
Sausainius merkiame į kavą ir vienu sluoksniu dėliojame į indą, kuriame ruošime desertą. Gausiai tepame kremu. Dedame vėl sausainių sluoksnį, vėl kremas, vėl sausainių sluoksnis. Užtepame likusiu kremu.
Gausiai pabarstome kakava. Dedame bent kelioms valandoms į šaldytuvą, geriausiai palikti per naktį.
Puošiame uogomis ir skanaujame.