Juk savaitgaliai skirti Jūsų poilsiui!
Man šis derinys buvo labai skanus atradimas, tad dalinuosi ir su jumis.
Greita ir skanu.
Avokadų užkandis su apelsinais
Reikės:
- 1 raudonas apelsinas (galima ir paprastą naudoti);
- 1 avokadas;
- 1 nedidelis pundelis kalendros;
- keli svogūno laiškai;
- 1 šaukštas alyvuogių aliejaus;
- žiupsnelis jūros druskos.
Gaminimas:
Avokadą perpjaukite pusiau, bet ne išilgai kaip įprastai. Šaukšto pagalba išimkite minkštimą, pašalinkite kauliuką ir supjaustykite griežinėliais.
Apelsinus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
Į lėkštes sluoksniuokite apelsinas,avokadas,apelsinas ir t.t., kol sunaudosite visus griežinėlius.
Užberkite smulkintus svogūno laiškus ir kalendras. Aliejų sumaišykite su druska ir apšlakstykite užkandį.
P.S. jog avokadas netamsėtų – pašlakstykite citrinos sultimis.