Desertas, puikiai tiksiantis velykiniam stalui – triufeliai: užtruksite neilgai

2024 m. kovo 25 d. 17:53
„Samčio užrašai“
Receptas
Visų valgiusių šiuos triufelius nuomonės apie juos buvo: „Dar!“, „Niam, niam“, „Duosi receptą?“. Taigi, dalinuosi šių kuklių, gal todėl taip gerai įvertintų (kuklumas puošia), triufelių receptu.
Daugiau nuotraukų (1)
Jie puikiai tinka ir Velykoms, kai šventėms nesinori ilgai maišyti tešlos, tepti kremu ir kitaip gaišti laiko norint paruošti desertą.
Šie žavus maži kamuoliukai privers jus užsimerkti neįdėjus daug pastangų ir laiko.
Skanaus!
Triufeliai
Reikės:
  • 250 g maskarponės sūrio;
  • 150 g juodo šokolado;
  • 1 šaukštas smulkintų graikiškų riešutų.
Apvolioti:
  • 100 g smulkintų graikiškų riešutų;
  • 2 šaukštai kakavos.
Gaminimas:
Juodąjį šokoladą ištirpiname garų vonelėje.
Kambario temperatūros sūrį dedame į dubenį, pilame šokoladą, beriame riešutus ir išmaišome.
Dedame į šaldytuvą 30 min., kad masė šiek tiek sustingtų ir būtų galima formuoti kamuoliukus.
Suformuotus kamuoliukus apvoliojame kakavoje ir smulkintuose riešutuose.
Naujienų portalas lrytas.lt skaitytojams paruošė Velykų žaidimą. Žaiskite ir laimėkite Lrytas Premium prenumeratą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.