Aštrūs avinžirniai nustebins skoniu: paįvairins ir pavakarius, ir salotas

2024 m. kovo 11 d. 15:05
„Sveikazauras“
Receptas
Kai prieš Kalėdas iš Ispanijos atkeliavo siuntinukas nuo „Skaniai. Sveikai. Laimingai“ nario likau labai pamaloninta ir iki pat šiandien pamiršau vieną siuntinio dalį – maišelis su raudonais prieskoniais ir užrašas „Aštruuuu“ liko giliai spintelėje.
Daugiau nuotraukų (1)
O šiandien prisiminiau, kokie skanūs šitie avinžirniai ir kaip puikiai gali paįvairinti ne tik pavakarius, bet ir salotas.
„Aštru“ žinokite dar lengvai pasakyta.
Skanaus!
Aštrūs avinžirniai
Reikės:
  • 400 g virtų avinžirnių;
  • 35 g kietojo sūrio (tarkuoto);
  • 3 skiltelės smulkinto česnako;
  • 1 a. š. čili pipirų;
  • 1 a. š džiovintų petražolių;
  • 1 a. š. džiovintų krapų;
  • 1 a. š. juodųjų maltų pipirų;
  • 1 a. š. itin tyro rapsų aliejaus;
  • žiupsnelis druskos.
Gaminimas:
Viską maišome kartu. Į kepimo indą dedame kepimo popieriaus ir gražiai išsklaidome gautą masę. Kepame 30 minučių 160 laipsnių temperatūroje su vėjeliu.
avinžirniaiužkandisAštru
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.