O šiandien prisiminiau, kokie skanūs šitie avinžirniai ir kaip puikiai gali paįvairinti ne tik pavakarius, bet ir salotas.
„Aštru“ žinokite dar lengvai pasakyta.
Skanaus!
Aštrūs avinžirniai
Reikės:
- 400 g virtų avinžirnių;
- 35 g kietojo sūrio (tarkuoto);
- 3 skiltelės smulkinto česnako;
- 1 a. š. čili pipirų;
- 1 a. š džiovintų petražolių;
- 1 a. š. džiovintų krapų;
- 1 a. š. juodųjų maltų pipirų;
- 1 a. š. itin tyro rapsų aliejaus;
- žiupsnelis druskos.
Gaminimas:
Viską maišome kartu. Į kepimo indą dedame kepimo popieriaus ir gražiai išsklaidome gautą masę. Kepame 30 minučių 160 laipsnių temperatūroje su vėjeliu.