Daržovių troškinys su avinžirniais: sveika ir gardu

2024 m. kovo 1 d. 17:25
„Skanaus maisto pasaulis“
Receptas
Skanus ir lengvas savaitgalio derinys.
Daugiau nuotraukų (1)
Vietos fantazijai irgi į valias – neturite bulvės, tiks saldi bulvė. Nėra baklažano, tiks moliūgas...
Užtruksite 10 minučių paruošti, dar valandai iškepti ir visas savaitgalis jūsų.
Aš turėjau keletą šaukštų juodųjų lęšių, bet nėra būtina.
Daržovių troškinys su avinžirniais
Reikės:
  • 1 didesnės cukinijos;
  • 1 baklažano;
  • 2 saldžių bulvių;
  • 1–2 indeliai avinžirnių;
  • 2 česnako skiltelių;
  • 100–200 g pomidorų pastos;
  • druska, pipirai, žolelės;
  • aliejus.
Kaip gaminti:
Avinžirnius sumaišome su tarkuotu česnaku bei pomidorų tyre.
Visas daržoves supjaustome plonais žiedais ir pašlakstome aliejumi bei žolelėmis, druska, pipirais, galima česnako granulėmis.
Visas daržoves sluoksniuojame ant avinžirnių. Formą uždengiame folija ir kepame 190 laipsnių temperatūroje 45 min. Nuimame foliją ir dar apie 20 minučių lengvam apskrudimui.
Skanaus!
troškinysdaržovėsavinžirniai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.