Vištiena su imbieru – galima kepti tiek gamtoje, tiek namuose

2024 m. vasario 22 d. 14:04
„Sveikazauras“
Receptas
Didžiausios rekomendacijos šiam vištienos marinatui.
Daugiau nuotraukų (1)
Galima kepti tiek gamtoje, tiek orkaitėje namuose.
Šeima įvertino labai teigiamai, o vyras nors ir sakė esąs ne alkanas – valgė ir gyrė.
Skanaus!
Vištiena su imbieru
Reikės:
  • 700 g vištienos šlaunelių mėsos;
  • 2 dideli svogūnai;
  • 3 skiltelės česnako;
  • 2 lauro lapų;
  • 1,5 v. š. druskos;
  • 1 v. š. džiovintos maltos paprikos;
  • 1 v. š. maltų kmynų sėklų;
  • 1 v. š. džiovinto raudonėlio;
  • 1 v. š. juodųjų maltų pipirų;
  • 1 v. š. malto džiovinto imbiero.
Marinavimo eiga:
Vištieną supjaustome nedideliais gabalėliais, svogūnus griežinėliais, česnaką ir lauro lapus susmulkiname. Viską maišome su prieskoniais ir palaikome vėsioje patalpoje 45–60 minučių.
Kepiau orkaitėje kartu su daržovėmis. Tiekiau su romaninės salotos lapais, pomidorais ir jogurtiniu česnakiniu padažu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.