Galima kepti tiek gamtoje, tiek orkaitėje namuose.
Šeima įvertino labai teigiamai, o vyras nors ir sakė esąs ne alkanas – valgė ir gyrė.
Skanaus!
Vištiena su imbieru
Reikės:
- 700 g vištienos šlaunelių mėsos;
- 2 dideli svogūnai;
- 3 skiltelės česnako;
- 2 lauro lapų;
- 1,5 v. š. druskos;
- 1 v. š. džiovintos maltos paprikos;
- 1 v. š. maltų kmynų sėklų;
- 1 v. š. džiovinto raudonėlio;
- 1 v. š. juodųjų maltų pipirų;
- 1 v. š. malto džiovinto imbiero.
Marinavimo eiga:
Vištieną supjaustome nedideliais gabalėliais, svogūnus griežinėliais, česnaką ir lauro lapus susmulkiname. Viską maišome su prieskoniais ir palaikome vėsioje patalpoje 45–60 minučių.
Kepiau orkaitėje kartu su daržovėmis. Tiekiau su romaninės salotos lapais, pomidorais ir jogurtiniu česnakiniu padažu.