Pusryčių varškėčiai: minkšti ir saldūs

2024 m. vasario 17 d. 09:58
„Sveikazauras“
Receptas
Daugiau negu trys metai dauguma miltų gaminuosi pati smulkintuvėje prieš pat jų naudojimą.
Daugiau nuotraukų (1)
O kai atsikeli gerokai anksčiau negu planavai... Nesinori gąsdinti kaimynų trintuvės garsu ir tenka keisti pusryčių planus.
Tai gerai, kad dar namuose buvo šiek tiek kvietinių pilnų grūdo miltų.
2 porcijos.
Varškėčiai
Reikės:
  • 250 g varškės (naudojau rupesnę);
  • 50 g pilno grūdo kvietinių miltų;
  • 1 banano;
  • 2 a. š. ciberžolės;
  • lydyto sviesto keptuvei patepti.
Gamybos eiga:
Varškę ir bananą kartu sutrinu ranka. Maišau su miltais ir ciberžole. Formuoju varškėčius ir kepu ant nedidelės kaitros, keptuvę patepus lydytu sviestu, iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. Tiekiau su „Skyr“ jogurtu ir šilauogėmis.
Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.