Patikėsite, jie skanūs. Ir net labai skanūs.
Netikite – išsikepkite ir patys nustebsite.
Iš normos iškepsite 10–12 vaflių, užtruksite apie 30 minučių.
Vafliai su varške ir bananu
Reikės:
- 200 g varškės;
- 2 kiaušiniai;
- 1 bananas;
- 150 ml kefyro;
- 3 v. š. sviesto (tirpinto);
- 4–5 v. š. ryžių miltų;
- 1 a. š. kepimo miltelių;
- žiupsnis druskos.
Kaip gaminti:
Varškę, kiaušinius, bananą ir kefyrą rankiniu smulkintuvu (kitaip dar blenderiu vadinamu) sutriname iki vientisos masės. Įmaišome tirpintą sviestą, ryžių miltus, druską ir kepimo miltelius.
Kepame gerai įkaitintoje elektrinėje vaflių keptuvėje, kol vafliai iškeps ir gražiai apskrus.
Patiekiame su uogomis ar vaisiais.
Aš šį kartą pasirinkau apelsiną, kivį, šaldytas avietes ir mėlynes.