Desertas, kuris greitai dings nuo stalo – obuolių ir migdolų pyragas

2024 m. vasario 11 d. 21:22
„Sveikazauras“
Receptas
„Šiandien nieko daugiau negaminsiu“ pavirto į „Davai pyrago“?
Daugiau nuotraukų (1)
Ir nepasigailėjau, tiesa, mamai paragauti tik ir teko, nes buvo „sunaikintas“ per 20 minučių.
Labai gardus!
Obuolių ir migdolų pyragas
Reikės:
  • 200 g pilno grūdo speltos miltų;
  • 250 g rikotos sūrio;
  • 100 g gervuogių;
  • 2 dideli kiaušiniai;
  • 4 saldūs obuoliai;
  • 50 g migdolų drožlių;
  • 25 g sėklų mikso;
  • 1 a. š. kepimo miltelių;
  • „ghee“ sviesto skardai patepti.
Gaminimo eiga:
Obuolius su visomis odelėmis tik be sėklų dedame į trintuve. Gautą tyrelę maišome su kiaušiniais, rikota ir visais likusiais produktais ir gerai išmaišome.
Į kepimo indą dedame kepimo popierių, patepame ghee sviestu arba jūsų naudojamais riebalais, pilame gautą masę ir ją išsklaidome.
Kepame įkaitintoje iki 160 laipsnių temperatūros orkaitėje su vėjeliu apie 50–55 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.