Tris kartus lankęsis Tailande žurnalistas ypač vertina šią šalį dėl skonių įvairovės. Šioje šalyje jis rengė ne vieną laidą televizijos projektui „Pasaulio puodai“, o pernai čia atostogavo su šeima.
Taip pat, užkandį galima valgyti rankomis, nes jis yra traškus.
Skanaus!
Užkandis su grybais ir šonine
Reikės:
- 200 g „shimeji“ grybų;
- 200 g rūkytos šoninės juostelių;
- kokio nors kito saldžiarūgščio padažo pagal skonį.
Kaip gaminti:
Imkite po 3–4 „shimeji“ grybus, suvyniokite juos į kiaulienos šoninės juostelę, gautus suktinukus apkepkite ant žarijų arba orkaitėje.
Patiekdami užkandį apšlakstykite mėgstamu rytietišku padažu – austrių, sojų arba saldžiarūgščiu.