Čia būtų puikiai tikęs ir imbieras, bet deja jo neturėjau namuose. Bet gavosi visai neblogai ir be jo.
Porcijos 3 – 4.
Užtruksite apie 30 minučių.
Aštri vištiena
Reikės:
- 1 vištienos krūtinėlė;
- žiupsnis juodųjų pipirų;
- druskos pagal skonį;
- 1 a. š. aštrių vištienos prieskonių;
- 1 a. š. persilado prieskonių;
- 1 čili;
- 2 skiltelės česnako;
- 1 svogūnas;
- 1 v. š. Vorčesterio padažo;
- 3 – 4 v. š. natūralaus jogurto;
- šlakelis aliejaus;
- 1 a. š. čili dribsnių, pabarstyti patiekiant;
- virti ryžiai, patiekti;
- kelios šakelės žalumynų, papuošti.
Kaip gaminti
Vištienos krūtinėlę supjaustome nedideliais gabalėliais. Pabarstome druska, pipirais, prieskoniais, apšlakstome Vorčesterio padažu. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame vištieną ir apkepame, kol ši gražiai apskrus. Į keptuvę beriame smulkintą svogūną, česnaką ir čili. Pakepiname, kol daržovės suminkštės. Įmaišome jogurtą ir pakaitiname keletą minučių. Vištieną patiekiame su virtais ryžiais, pabarstę čili dribsniais ir papuošę žalumynais.
Skanaus!