Be proto skani, lengvai pagaminama ir stipri konkurentė stalo karalienei silkei.
Tad dalinuosi dar kartą savo tobulo skanumo mišrainės receptu.
O ką dėsite jūs ant šventinio stalo?
Mišrainė su lašiša
Reikės:
- 100 g rūkytos lašišos;
- 1 didelis svogūnas;
- 2 morkos;
- 4 dideli pievagrybiai;
- aliejaus kepimui;
- žiupsnelis maltų pipirų;
- žiupsnelis druskos;
- krapų (nebūtinai).
Kaip gaminti:
Svogūną ir pievagrybius supjaustome, o morkas sutarkuojame.
Pakepiname keptuvėje su aliejumi iki daržovės suminkštės.
Lašišą supjaustome mažais gabaliukais.
Dubenyje sumaišome daržoves, lašišą, smulkintus krapus, pagardiname druska bei pipirais.
Išmaišome.
Tiekiame į stalą.
Skanaus!