Kai išsiviriau sultinio ir liko dar šiek tiek virtos vištienos, ją nuėmiau nuo kaulų ir pasigaminau salotas. Valgiau, žinoma, jas viena. Šeima nebuvo sužavėta, jiems skaniau tiesiog viena virta višta. O man buvo labai skanu.
Vištienai į kompaniją puikiai įsiliejo lapkotinis salieras ir konservuotas ananasas.
Porcijos 2.
Užtruksite apie 10 min.
Vištienos mišrainė su salierais ir ananasais
Reikės:
- 400 g virtos vištienos;
- 4 saliero lapkočių;
- 4–6 konservuotų ananasų žiedų;
- 1 raudonojo svogūno;
- žiupsnio druskos;
- žiupsnio juodųjų pipirų;
- majonezo.
Kaip gaminti
Vištieną, salierą ir ananasus supjaustome nedideliais gabalėliais, svogūną smulkiais kubeliais. Mišrainę pagardiname druska, pipirais ir dosniai maišome su majonezu.