Silkė jogurto ir garstyčių padaže: receptas, kurį verta išbandyti

2023 m. spalio 31 d. 16:20
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Silkė sugrįžta vėl į mano virtuvę. Atšalus orams ir rudeniui spėjus įsibėgėti, aš vėl noriu silkės.
Daugiau nuotraukų (1)
Silkę su garstyčiomis ruošiau pirmą kartą. Labai patiko ir tiko prie silkės tas salstelėjęs padažas.
Porcijos 4. Užtruksite apie 5–10 min.
Silkė jogurto ir garstyčių padaže
Reikės:
  • 4 silkės filė;
  • 1 šalotinio svogūno;
  • ryšelio svogūnų laiškų.
Padažui:
  • 1 v. š. grūdėtų garstyčių;
  • 1 v. š. angliškų garstyčių;
  • 1 a. š. medaus (skysto);
  • 2 v. š. graikinio jogurto;
  • 1 v. š. alyvuogių aliejaus;
  • 1 a. š. obuolių acto;
  • žiupsnio juodųjų pipirų;
  • žiupsnio druskos.
Kaip gaminti
Silkės filė supjaustome juostelėmis, svogūną pasmulkiname. Padažui skirtus produktus sumaišome ir užpilame ant smulkinto svogūno ir silkės gabalėlių.
Pagardiname svogūnų laiškais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.