MaKayla tvirtino galėjusi šiuo maistu mėgautis savo svorio metimo kelionėje, per kurią jai pavyko atsikratyti 23 kilogramų.
Vienas mėgstamiausių jos patiekalų, ypač tinkamas rudenį – čili troškinys.
„Čili yra subalansuotas maistas, turintis daug baltymų, daugybę maistinių medžiagų. Yra milijonas būdų, kaip jį pasigaminti, bet štai mano paprastas, be jokio terliojimosi receptas“, – sakė ji.
Reikės:
Kaip gaminti
Tinklaraštininkė pirmiausia puode pakepino maltą liesą jautieną, pridėdama čili prieskonių ir džiovintų svogūnų dribsnių – jeigu šeima neišranki, galima pakepinti tiesiog kubeliais pjaustytą svogūną.
Tuomet į tą patį puodą suvertė skardinę aštrių čili pupelių, skardinę raudonųjų pupelių ir apie pusantro litro pomidorų sulčių.
Kad labiau jaustųsi jautiena, galima pusę pomidorų sulčių kiekio pakeisti jautienos sultiniu.
Troškiniui užvirus MaKayla jį troškino 30 minučių. „Kuo ilgiau leisite troškintis, tuo jis bus tirštesnis ir kvapnesnis“, – sakė ji.
Patiekdama moteris užbarstė tarkuoto sūrio.