Šį vištienos receptą pamačiau prieš kelis mėnesius viename angliškame portale, bet gaminau tik prieš kelias dienas. Kaip visada, kažką išėmiau, kažką pridėjau nuo savęs. Gavosi tobulas patiekalas per trumpą laiką.
Reikės:
- 500 g vištienos krūtinėlės
- 1 šaukšto sviesto
- 2 skiltelių česnako
- 2 raudonųjų paprikų, supjaustytų kubeliais
- 200 g kreminio sūrio („Philadelphia“ tipo)
- 1 nepilnos stiklinės vištienos sultinio
- 100 g tarkuoto kietojo sūrio
- druskos ir pipirų pagal skonį
Kaip gaminti
Vištienos krutinėlę supjaustykite juostelėmis ir pagardinkite druska ir pipirais. Dėkite į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir iškepkite. Išimkite iš keptuvės.
Į keptuvę sudėkite sviestą ir ištirpinkite. Berkite smulkintus česnakus ir papriką. Kepkite 3 min.
Supilkite sultinį ir užvirinkite. Sudėkite sūrį, berkite tarkuotą kietąjį sūrį ir išmaišykite.
Pavirkite,kol padažas taps vientisas. Sudėkite vištieną ir patroškinkite dar kelias minutes.