Reikės:
- 200 g kambario temperatūros sviesto
- 160 g cukraus
- 100 g miltų
- 125 g maltų migdolų
- 125 g maltų pistacijų
- 1 citrinos žievelės
- 4 kiaušinių
- vanilės
- maždaug 10 didelių slyvų
Kaip gaminti
Sviestą, citrinos žieveles ir cukrų išsukame iki vientisos masės. Po to po vieną mušame kiaušinius ir kiekvieną išsukame, kol susijungs su sviesto mase.
Abiejų rūšių riešutus bei miltus sumaišome kartu bei suberiame į sviesto masę, viską gerai išmaišome.
Slyvas pjauname per pusę arba supjaustome skiltelėmis.
Tešlą supilame į kepimo formą (24 cm), ant tešlos viršaus dedame slyvas. Galima dalį slyvų supjaustyti gabaliukais ir įmaišyti į tešlą.
Kepame 175 laipsnių temperatūroje apie 50 min.
Skanaus! Lauksiu jūsų bandymų.