Skanūs ir sotūs kepsneliai. Ir išlaiko formą, nesubyra dėl ko labiausiai dvejojau prieš jų kepimą. Nes labai įtartinai pasirodė, kad ir bulvės tarkuojamos burokine tarka, ir krūtinėlė supjaustyta gabalėliais.
Bet kepsneliai išeina tobuli, apskrudę išorėje, o viduje – minkšti ir sultingi.
Vištienos kepsneliai su bulvėmis
Porcijos 4. Užtruksite apie 30 min.
Reikės:
- 500 g vištienos krūtinėlės;
- 4–5 vidutinio dydžio bulvių;
- 1 svogūno;
- 2 kiaušinių;
- druskos pagal skonį;
- žiupsnio juodųjų pipirų;
- 1 a. š. vištienos prieskonių;
- 1 a. š. persilado prieskonių;
- aliejaus kepti.
Kaip gaminti
Vištienos krūtinėlę supjaustome nedideliais gabalėliais, kubeliais. Bulves nulupame, nuplauname ir sutrakuojame burokine tarka. Svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais.
Mėsą maišome su bulvėmis, kiaušiniu, prieskoniais. Gerai išmaišome. Kepame įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus ant nedidelės kaitros, kol kepsneliai gražiai iškeps ir apskrus.