Reikės (2 porcijoms ~350ml):
- 2 bananų (tinka ir švieži, ir šaldyti)
- 500 ml augalinio pieno (~2 puodelių)
- 2-3 datulių
- 1 šaukšto kakavos miltelių
- 1 šaukšto riešutų sviesto
- 1 šaukšto baltyminių miltelių (nebūtina)
Kaip gaminti
Viską sudedame į trintuvą/kokteilinę, sumalame ir išpilstome.
Skanaus!
Receptu pasidalijo ne pelno siekiančios organizacijos „Gyvi Gali“ projektas „Nori gali“. „Gyvi Gali“ skatina dažniau rinktis augalinį maistą ir bent vieną dieną per savaitę atsisakyti mėsos, taip prisidedant prie savo sveikatos, planetos ir gyvūnų gerovės. Tą padaryti nebus sunku, nes kiekvieną pirmadienį dalinsimės naujais augaliniais receptais, padėsiančiais pradėti savaitę sveikai, energingai ir skaniai.
Už šios savaitės receptą dėkojame tinklaraščiui @bandysiu.