Paruošimas labai paprastas, o rezultatas tikrai skanus.
Tad išbandykite ir nustebinkite šeimą netikėtu patiekalu.
Pievagrybiai su putpelių kiaušiniais
Reikės:
- 10 didelių pievagrybių
- 1 v. š. aliejaus
- 1 skiltelės česnako
- 40 g sviesto
- 10 putpelių kiaušinių
- 40 g tarkuoto sūrio
- prieskoninių žolelių pagal skonį
- druskos
- pipirų
Kaip gaminti
Grybus nuvalykite ir pašalinkite kotelius. Smulkiai supjaustykite kotelius ir pakepinkite keptuvėje šlakelyje aliejaus su smulkiai pjaustytu česnaku. Pagardinkite druska, pipirais.
Kepurėlės trumpai apkepkite keptuvėje svieste, sudėkite į riebalais išteptą kepimo indą, apibarstykite druska, dėkite paruošto įdaro, apibarstykite sūriu ir įmuškite po putpelės kiaušinį.
Įdarytus pievagrybius dėkite kepti į iš anksto iki 160 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 20 minučių.
Apibarstykite smulkintomis žolelėmis ir patiekite.
Skanaus!