Įdaryti rūkyti kiaušiniai
Kiaušinius išvirti (10 min.) ir nulupti.
Rūkymas keraminėje kepsninėje: ant silikoninio kilimėlio, apie 90C (bet neviršyti 110C, nes gali sprogti).
Laikas: 1,5 val., dūmas – persiko drožlės.
Kai kiaušiniai atvės ir sustangrės, šlapiu peiliu perpjauti per pusę, išimti trynius.
1 įdaras:
- tryniai
- avokadas
- česnakas
- majonezas
- citrinų sultys
- „Džiugo“ kietasis sūris
- majonezas
- druska, pipirai
Viską sutrinti.
2 įdaras:
- tryniai
- šprotai
- krapai
- majonezas
- druska, pipirai
Papuošimui – „Sriracha“ prieskoniai, kepta šoninė, marinuotos Chalapos paprikos, aitriosios paprikos, bazilikai, ridikėliai, šaltai rūkyta lašiša, čiobrelių šakelės.
Taip pagaminti kiaušiniai bus tikra jūsų velykinio stalo puošmena.
Daugiau receptų galite rasti: Irenakviat