Krabų lazdelės alaus tešloje: lengvai paruošiamas gardus užkandis

2023 m. kovo 18 d. 17:32
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Kartais galima ir taip. Beje, kartais aš tikrai labai užsinoriu krabų lazdelių. Tada imu ir nusiperku, ir nematau čia jokio nusikaltimo. 
Daugiau nuotraukų (1)
Krabų lazdelės tešloje su česnakiniu majonezo padažu – gėris, tik, žinoma, ne per dažnai.
Tešlą ruošiau su alumi ir kariu, tad ji gavosi pikantiška ir šiek tiek kitokia.  Pabandykite, kartais tikrai galima. 
Krabų lazdelės alaus tešloje
Porcijos 3. Užtruksite apie 15 min.
Reikės:
  • 300 g krabų lazdelių;
  • 200 ml alaus;
  • žiupsnio druskos;
  • 0,5 a. š. kario;
  • 5–6 v. š. miltų;
  • 1 kiaušinio;
  • žiupsnio džiovintų žolelių;
  • šlakelio aliejaus, kepti.
Kaip gaminti
Kiaušinį išsukame su alumi, druska, prieskoniais. Suberiame miltus ir gerai išmaišome tešlą.
Merkiame krabų lazdeles ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. 
Valgome su česnakiniu padažu.
krabų lazdelėstešlaAlus
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.