Krabų lazdelės tešloje su česnakiniu majonezo padažu – gėris, tik, žinoma, ne per dažnai.
Tešlą ruošiau su alumi ir kariu, tad ji gavosi pikantiška ir šiek tiek kitokia. Pabandykite, kartais tikrai galima.
Krabų lazdelės alaus tešloje
Porcijos 3. Užtruksite apie 15 min.
Reikės:
- 300 g krabų lazdelių;
- 200 ml alaus;
- žiupsnio druskos;
- 0,5 a. š. kario;
- 5–6 v. š. miltų;
- 1 kiaušinio;
- žiupsnio džiovintų žolelių;
- šlakelio aliejaus, kepti.
Kaip gaminti
Kiaušinį išsukame su alumi, druska, prieskoniais. Suberiame miltus ir gerai išmaišome tešlą.
Merkiame krabų lazdeles ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Valgome su česnakiniu padažu.