Patiekalą paruošite vos per pusvalandį, nereikės užtrukti virtuvėje, tad liks daugiau laiko bendrauti.
Reikės:
- 180 g pelėsinio ožkų pieno sūrio
- 80 g plonai pjaustyto Serano kumpio
- šlakelio saldaus balzaminio acto
- šviežių čiobrelių
- maltų juodųjų pipirų
- skrebučių
Plonai pjaustytą kumpį guldome ant lėkštės, kad griežinėliai persidengtų. Dedame ožkų sūrį ir suvyniojame.
Kepame kepsninėje netiesioginėje kaitroje 180–200 laipsnių temperatūroje 10–15 minučių, vieną kartą apverčiame.
Galima kepti ir ant grotelių virš žarijų, tik tai darykite žemoje kaitroje, be liepsnos liežuvių, nuolat prižiūrėdami ir dažnai vartydami. Kepame, kol sūris suminkštės, o kumpis lengvai apskrus.
Patiekiame su šviežių čiobrelių lapeliais, žiupsneliu juodųjų pipirų, šlakeliu balzaminio acto ir skrebučiais.