Skamba neįtikėtinai, kad šiais laikais žmogus neturi šaldytuvo ir tuo džiaugiasi. Tačiau viskas atrodo kitaip, kai gyveni šalia nuosavo restorano ir šviežiu maistu gali mėgautis, kada įsigeidžia širdis.
„Moku daug ką pagaminti, tik dabar tokio poreikio neliko.
Anksčiau gamindavau dažniau ir man visai patikdavo, esu visokių receptų prigalvojusi. Pavyzdžiui, mano firminis kalakutienos troškinys su džiovintais vaisiais moliūge yra patekęs į kulinarinę knygą. Mes šį patiekalą stengiamės pagaminti tradiciškai kiekvienais metais rudenėjant per mano gimtadienį“, – pasakojo verslininkė.
Su „Savaitgalio“ skaitytojais jis pasidalijo keliais receptais.
Avokadų salotos su krevetėmis
Reikės (vienai porcijai):
- 0,5 avokado
- 1 virto kiaušinio
- 10 g mėlynojo svogūno
- 3 krevečių
- majonezo
- druskos
Avokadą, kiaušinį, svogūną supjaustykite, sudėkite krevetes, pabarstykite druska ir pagardinkite majonezu.