Burokėlių mišrainė su marinuotais grybais: jau žinau, ką gaminsiu šventėms

2022 m. lapkričio 30 d. 08:50
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Apie savo slaptą meilę burokėliams jau nebekalbėsiu. Aš juos mėgstu, ir taškas. Burokėlių sriuba tikriausiai yra viena iš dažniausiai verdamų sriubų sąrašo. Mėgstu ir mišraines su burokėliais, ir šaltibarščius valgau visus metus.
Daugiau nuotraukų (2)
Kai pamačiau šią mišrainę pas Loretą („Lorjus Life“), tikrai žinojau, kad ją gaminsiu ir nelauksiu jokių švenčių.
Taip ir nutiko. Skania mišraine su burokėliais ir kelmučiais mėgaujuosi jau dabar.  
Bet šią mišrainę būtinai įtraukiu į šventinį meniu. 
Porcijos 6. Užtruksite apie 10 min.
Burokėlių mišrainė su kelmučiais
Reikės:
  • 2–4 virtų burokėlių;
  • 2 marinuotų agurkėlių;
  • 2 virtų morkų;
  • 2 virtų kiaušinių;
  • 100 ml marinuotų kelmučių;
  • 100 ml konservuotų kukurūzų;
  • 100 ml konservuotų žirnelių;
  • 1 v. š. majonezo;
  • žiupsnio druskos;
  • žiupsnio juodųjų pipirų.
Kaip gaminti
Burokėlius, agurkus, morkas ir kiaušinius supjaustome kubeliais. Nuo žirnelių, kukurūzų ir kelmučių nupilame skystį. Mišrainę pagardiname druska, pipirais ir maišome su majonezu.
raudona mišrainėburokėliaigrybai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.