Kai pamačiau šią mišrainę pas Loretą („Lorjus Life“), tikrai žinojau, kad ją gaminsiu ir nelauksiu jokių švenčių.
Taip ir nutiko. Skania mišraine su burokėliais ir kelmučiais mėgaujuosi jau dabar.
Bet šią mišrainę būtinai įtraukiu į šventinį meniu.
Porcijos 6. Užtruksite apie 10 min.
Burokėlių mišrainė su kelmučiais
Reikės:
- 2–4 virtų burokėlių;
- 2 marinuotų agurkėlių;
- 2 virtų morkų;
- 2 virtų kiaušinių;
- 100 ml marinuotų kelmučių;
- 100 ml konservuotų kukurūzų;
- 100 ml konservuotų žirnelių;
- 1 v. š. majonezo;
- žiupsnio druskos;
- žiupsnio juodųjų pipirų.
Kaip gaminti
Burokėlius, agurkus, morkas ir kiaušinius supjaustome kubeliais. Nuo žirnelių, kukurūzų ir kelmučių nupilame skystį. Mišrainę pagardiname druska, pipirais ir maišome su majonezu.