Cukinijų blynai su feta: N. Zeleniūtė pasidalijo mėgstamiausiu receptu

2022 m. spalio 17 d. 12:23
Receptas
Cukinijos ir viskas, kas pagaminta iš jų, vėl, kaip ir kiekvieną rudenį, užvaldo virtuvę. Ne išimtis ir pramogų pasaulyje besisukanti Neringa Zeleniūtė, kurios nuostabūs patiekalai dažnai verčia varvinti seilę ne tik jos šeimą, bet ir visus jos socialinių tinklų sekėjus.
Daugiau nuotraukų (2)
Moteris su „Stiliaus“ skaitytojais pasidalijo savo ištobulintu cukinijų blynų receptu.
„Ilgokai ieškojau tokio cukinijų blynų varianto, kuris man ir mano skoniui būtų artimiausias. Pagaliau galiu ramiai gyventi ir skaitytojų teismui atiduoti savo cukinijų blynus su feta. Beje, išbandžiau tokį variantą ir su varške. Su feta man skaniau“, – šypsojosi žinoma moteris.
Cukinijų blynai su feta
Reikės:
  • dviejų vidutinio dydžio cukinijų
  • druskos
  • dviejų kiaušinių
  • 150 g fetos
  • 100–150 g maltų džiūvėsėlių
  • šaukštelio česnakų granulių
Cukinijas sutarkuojame, užberiame pusę šaukštelio druskos ir paliekame pastovėti cepelinams sunkti skirtame maiše apie 15 minučių. Nusunktų tarkių lieka apie 400 gramų.
Į cukinijas įmaišome kiaušinius, fetą, džiūvėsėlius, česnakų granules, beriame truputį druskos. Formuojame norimo storio blynus ir kepame alyvuogių aliejuje.
cukinijų receptaiBlynaicukinijos
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.