Lengvai paruošiama slyvų uogienė: darbo nedaug, o rezultatas – puikus

2022 m. rugsėjo 28 d. 08:04
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Vakar mano namuose buvo slyvadienis, šiandien teks pasitenkinti daugiau lovadieniu. Daug daug karštų arbatos puodelių su citrina ir medumi.
Daugiau nuotraukų (1)
Ruduo – toks laikas, kad išlikti sveikam pavyksta nedaugeliui.
O dabar apie pačią uogienę. 
Labai tikiuosi, kad patiks idėja ir jums.
Šį kartą dariau viską daug paprasčiau. Slyvas nuploviau, suverčiau į puodą ir kaitinau apie 20 min. Pertryniau viską per sietelį. Tai padėjo atskirti odeles ir kauliukus, kuriuos išmečiau lauk. Darbo daug mažiau nei išiminėjant slyvų kauliukus prieš virimą.
Į gautą slyvų tyrę beriame cukraus. Aš dažniausiai renkuosi uogienių cukrų. Užverdame uogienę ir pakaitiname dar apie 10 min. 
Pilstome į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius.
Užsukame dangteliais. Užklojame storu rankšluosčiu ir leidžiame atvėsti.
uogienėslyvos^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.