O jūs mėgstate košes?
Grikių košė su pievagrybiais
Porcijos 2. Užtruksite apie 30 min.
Reikės:
- 100 g grikių;
- 200 g pievagrybių;
- 1 morkos;
- 1 svogūno;
- 1 poro;
- šlakelio aliejaus;
- žiupsnio druskos;
- žiupsnio juodųjų pipirų;
- saujelės smulkintų žalumynų.
Kaip gaminti
Grikius išverdame. Daržoves nulupame ir nuplauname. Morką supjaustome griežinėliais, porą ir svogūną – pusžiedžiais, pievagrybius riekelėmis.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Suberiame daržoves ir pakepiname, kol šios suminkštės. Suberiame
pievagrybius. Pakaitiname keletą minučių. Pagardiname druska ir pipirais.
pievagrybius. Pakaitiname keletą minučių. Pagardiname druska ir pipirais.
Suberiame išvirtus grikius ir smulkintus žalumynus. Gerai išmaišome.