Grikių košė su pievagrybiais tiks ir pusryčiams, ir vakarienei

2022 m. rugsėjo 15 d. 08:22
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Ši grikių košė man puikiai tiktų ir pusryčių stalui, bet dabar mėgaujuosi ja valgydama vėlyvą vakarienę. Greita, maistinga ir skanu.
Daugiau nuotraukų (1)
O jūs mėgstate košes?
Grikių košė su pievagrybiais
Porcijos 2. Užtruksite apie 30 min.
Reikės:
  • 100 g grikių;
  • 200 g pievagrybių;
  • 1 morkos;
  • 1 svogūno;
  • 1 poro;
  • šlakelio aliejaus;
  • žiupsnio druskos;
  • žiupsnio juodųjų pipirų;
  • saujelės smulkintų žalumynų.
Kaip gaminti
Grikius išverdame. Daržoves nulupame ir nuplauname. Morką supjaustome griežinėliais, porą ir svogūną – pusžiedžiais, pievagrybius riekelėmis. 
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Suberiame daržoves ir pakepiname, kol šios suminkštės. Suberiame
pievagrybius. Pakaitiname keletą minučių. Pagardiname druska ir pipirais. 
Suberiame išvirtus grikius ir smulkintus žalumynus. Gerai išmaišome.
grikių košėreceptas^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.