Reikės:
- 1 skardinės konservuotų pupelių
- 1 didesnio avokado
- 1/2 mažo šalotinio ar paprasto svogūno
- 1 česnako skiltelės
- maždaug 1/2 citrinos sulčių (pilam po truputį ir ragaujame)
- 1 v. š. alyvuogių aliejaus
- po žiupsnelį druskos ir pipirų
Patiekti reikės:
- mikrožalumynų
- saulėje džiovintų pomidorų
- mėgstamos duonos
Kaip gaminti
Viską sutriname rankiniu trintuvu.
Pakoreguojame skonį citrinos sultimis, druska ir/ar pipirais.
Tepame ant mėgstamos duonos (labai tinka juoda su sėklomis), o viršų nuklojame įvairiausiais mikrožalumynais ir smulkintais džiovintais pomidorais.
Skanaus!
Už receptą dėkojame organizacijai „Gyvi gali“ ir Jūratei Navikienei iš valgykimesveikiau.lt
„Gyvi Gali“ skatina dažniau rinktis augalinį maistą ir bent vieną dieną per savaitę atsisakyti mėsos, taip prisidedant prie savo sveikatos, planetos ir gyvūnų gerovės.