Net namuose suplanavusi gaminti vieną patiekalą,finale šeima gauna visai ką kitą nei aš buvau žadėjusi.
Turiu būtinai paskelbti šį receptą, nes sekėjai baigia užatakuoti žinutėmis: kada bus receptas?
Tik noriu pasakyti, kad gaminkite jį su kokybiškomis, mėgstamomis garstyčiomis.
Tik noriu pasakyti, kad gaminkite jį su kokybiškomis, mėgstamomis garstyčiomis.
Kiaulienos nugarinė su garstyčiomis
Reikalingi produktai:
- 4 kiaulienos nugarinės gabaliukai (galite naudoti vištieną)
- 1/2 šaukštelio itališkų prieskonių
- druskos ir pipirų pagal skonį
- 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 šaukštai sviesto
- 3 skiltelės česnako
- 4 pievagrybiai
- 1 poras
- 1 stiklinė sultinio (geriausia vištienos)
- 125 ml riebios grietinėlės
- 2 šaukštai Dižono garstyčių
- 1 šaukštas medaus
Kaip gaminti
Kiaulieną lengvai pamuškite ir įtrinkite druska, pipirais ir itališkais prieskoniais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite kiaulieną po 3–4 min. iš kiekvienos pusės.
Išimkite kiaulieną ir atidėkite į šoną.
Į tą pačią keptuvę dėkite sviestą ir smulkintus česnakus, poro baltąją dalį ir pievagrybius. Pakepinkite 1 min.
Supilkite sultinį, grietinėlę, dėkite medų, garstyčias ir maišydami pavirkite dar 4 min. Sudėkite atgal kiaulieną ir dar pakaitinkite 2 min.
Valgykite su norimu garnyru.