Su česnakais keptos plekšnės: receptas, kurį išbandyti turėtų visi žuvies mėgėjai

2022 m. birželio 16 d. 14:08
Lrytas.lt
Receptas
Tinklaraštis „Samčio užrašai“ pasidalijo česnakinių plekšnių receptu – jį turėtų išbandyti visi žuvies mėgėjai.
Daugiau nuotraukų (2)
Česnakinės plekšnės
Reikės:
  • 2 plekšnių
  • 5 skiltelių česnako
  • 1 citrinos
  • 50 g sviesto
  • kelių šakelių krapų
  • 300 g vyšninių pomidoriukų
  • 2 saujų salotų mišinio
  • druskos ir pipirų pagal skonį
Išvalytas žuvis apšlakstykite citrinos sultimis ir pagardinkite druska bei pipirais.
Sviestą sumaišykite su smulkintais krapais. Į žuvies vidų įdėkite sviesto ir krapų masės. Žuvies viršų įpjaukite ir prismaigstykite česnako griežinėlių.
Žuvis paguldykite į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir dėkite kepti į 180 laipsnių orkaitę 15 min. Tuomet šalia sudėkite pomidorus ir dar pakepkite 10 min.
Į lėkštes dėkite salotų mišinį, keptus pomidorus, ant viršaus – žuvį.
plekšnėreceptas^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.