Aštuonkojis su morkų ir bulvių piurė: I. Anankaitė pasidalijo pamėgtu receptu

2022 m. birželio 14 d. 14:21
Receptas
Dainininkė Indrė Anankaitė, grupės „Il Senso“ narė, su „Stiliaus“ skaitytojais pasidalijo aštuonkojo su morkų ir bulvių piurė receptu.
Daugiau nuotraukų (4)
Išbandykite ir jūs!
Aštuonkojis  su morkų ir bulvių piurė 
Reikės:
  • 1 virto aštuonkojo čiuptuvo
  • 1 v. š. alyvuogių aliejaus
  • 4 skiltelių česnako
  • kelių žiupsnelių rūkytų raudonų paprikų miltelių
  • žiupsnelio druskos ir pipirų
  • citrinų sulčių pagal skonį
  • šlakelio baltojo vyno
Garnyrui reikės:
  • morkų
  • bulvių
  • grietinėlės
Kaip gaminti
Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepkite aštuonkojį.
Pabarstykite prieskoniais, apšlakstykite citrinų sultimis.
Suberkite smulkiai supjaustytą česnaką.
Po 10 min. įpilkite šiek tiek baltojo vyno. Leiskite pasitroškinti.
Garnyrui rinkausi morkų ir bulvių piurė, pagardintą grietinėle.
Šalia tinka visos marinuotos daržovės: agurkėliai, maži svogūniukai, alyvuogės ir t.t.
Papuoškite rozmarinų šakele.
aštuonkojisreceptas^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.