Obuolių sultyse marinuoti šašlykai: senas geras receptas, kuris dar niekad nenuvylė

2022 m. birželio 3 d. 14:22
Lrytas.lt
Receptas
Šašlykų receptų niekada nebus per daug, tad dalijamės mūsų skaitytojos Laimos receptu, kuris jos namuose prigijo prieš daug metų ir, pasak jos, dar niekad nenuvylė – šašlykai būna minkštutėliai ir sultingi.
Daugiau nuotraukų (1)
Obuolių sultyse marinuoti šašlykai
Reikės:
  • 2 kg kiaulienos sprandinės
  • 2 svogūnų
  • po šaukštelį maltų kmynų, saldžiųjų paprikų miltelių,
  • kelių lauro lapelių
  • druskos ir juodųjų pipirų
  • 2 stiklinių naminių obuolių sulčių
Kaip gaminti
Supjaustykite mėsą gabaliukais. Svogūnus sutarkuokite, dėkite ant mėsos, berkite prieskonių, viską išmaišykite, mėsą išmasažuokite ir užpilkite obuolių sultimis. Užmaišykite, uždenkite, dėkite į šaldytuvą ir marinuokite per naktį.
Kitą dieną galima kepti.
„Skanaus!“, – palinkėjo Laima. 
Šis receptas dalyvauja skaitytojų receptų konkurse. Kviečiame dalintis grilio patiekalų receptais ir laimėti prizus – net šeši konkurso dalyviai gaus po pakuotę nealkoholinio „Utenos“ alaus.
Ne tik dalyvaukite, bet ir balsuokite už patikusius receptus!
Receptus siųskite iki birželio 3 d.
Laimėtojus paskelbsime birželio 6 d.
šašlykaiobuolių sultys^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.