Obuolių sultyse marinuoti šašlykai
Reikės:
- 2 kg kiaulienos sprandinės
- 2 svogūnų
- po šaukštelį maltų kmynų, saldžiųjų paprikų miltelių,
- kelių lauro lapelių
- druskos ir juodųjų pipirų
- 2 stiklinių naminių obuolių sulčių
Kaip gaminti
Supjaustykite mėsą gabaliukais. Svogūnus sutarkuokite, dėkite ant mėsos, berkite prieskonių, viską išmaišykite, mėsą išmasažuokite ir užpilkite obuolių sultimis. Užmaišykite, uždenkite, dėkite į šaldytuvą ir marinuokite per naktį.
Kitą dieną galima kepti.
„Skanaus!“, – palinkėjo Laima.
Šis receptas dalyvauja skaitytojų receptų konkurse. Kviečiame dalintis grilio patiekalų receptais ir laimėti prizus – net šeši konkurso dalyviai gaus po pakuotę nealkoholinio „Utenos“ alaus.
Ne tik dalyvaukite, bet ir balsuokite už patikusius receptus!
Receptus siųskite iki birželio 3 d.
Laimėtojus paskelbsime birželio 6 d.