Rūkyti unguriukai: delikatesas, kuriam neliks abejingų

2022 m. gegužės 31 d. 09:08
„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“
Receptas
Išbandykite rūkytų unguriukų receptą – šiam delikatesui neliks abejingų.
Daugiau nuotraukų (5)
KK sūrymui reikės:
  • 5l vandens
  • 250 g druskos
  • 150 g cukraus
  • 5 česnako skiltelių
  • juodųjų ir kvapniųjų pipirų žirneliais
  • lauro lapų
Užvirinti vandenį. Ištirpinti druską, cukrų. Suberti prieskonius. Česnakus stambiai supjaustyti ir sudėti, kai vanduo atšals.
150–200 g skrostus unguriukus merkiame į sūrymą 8 valandoms.
Traukiam, kabinam ir valandą leidžiam apdžiūti.
Rūkome 70-80 laipsnių temperatūroje apie 1,5 valandos vieną kartą apverčiant.
Valgome kitą dieną.
Skanaus!
Rūkytiungurys^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.