Patys geriausi pusryčiai pagal Eveliną: paruošti paprasta, o rezultatas – puikus

2022 m. gegužės 28 d. 09:37
Evelina Švaikauskaitė, tinklaraščio „Itsmevelina“ autorė
Receptas
Šis blynas tapo mano pusryčių Nr.1! Labai paprasta pasigaminti, be galo skanu, o pasirinkus tinkamus priedus – sotu.
Daugiau nuotraukų (1)
Man jį labai skanu valgyti su jogurtu arba kremine varške, pagardinta šviežiomis uogomis ir milteliniu cukrumi.
Žinoma, galima išbandyti ir sūrų blyno variantą – su varškės užtepėle bei lašiša.
Iš nurodyto produktų kiekio paruošite 2 porcijas. Kepimo formelės dydis – 26x17 cm.
Reikės:
  • 60 g miltų
  • 125 ml pieno
  • 2 kiaušinių
  • žiupsnelio druskos
  • 1 a. š. vanilinio miltelinio cukraus
  • šiek tiek sviesto
Pagardinti reikės:
  • jogurto
  • šviežių uogų
  • miltelinio cukraus 
Kaip gaminti
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių kartu su kepimo indu (jis turi įkaisti).
Patarimas: nenaudokite metalinių kepimo formų, man jose blyno nepavyksta iškepti.
Suplakite visus ingredientus, išskyrus sviestą.
Iš įkaitusios orkaitės išimkite kepimo indą, į jį įdėkite gabaliuką sviesto ir paskirstykite ant dugno ir šonų.
Supilkite tešlą ir pašaukite į orkaitę.
Kepkite apie 20 minučių toje pačioje 220 laipsnių temperatūroje, kol pakils ir gražiai apskrus.
Patiekite su mėgstamais priedais.
blynaspusryčiai^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.