Kepti įdaryti pievagrybiai su šonine: lengvai paruošiama užkandėlė ilgai ant stalo neužsigulės

2022 m. gegužės 26 d. 16:14
Lrytas.lt
Receptas
Kepti įdaryti pievagrybiai su šonine – tikrai lengvai paruošiama, tačiau įspūdingai atrodanti ir labai gardi užkandėlė. Ji tikrai neužsigulės ant stalo, tad išbandykite!
Daugiau nuotraukų (1)
Receptu dalijasi portalo lrytas.lt skaitytoja Milda.
Kepti įdaryti pievagrybiai su šonine
Reikės:
  • 250 g pievagrybių
  • 100 g sūrio (čederio ar fermentinio)
  • 2–4 marinuotų agurkėlių 
  • plonai pjaustytos rūkytos šoninės 
Kaip gaminti
Sūrį sutarkuojame, agurkėlius smulkiai sukapojame, sumaišome ir šia mase įdarome išvalytas pievagrybių kepurėles. 
Apvyniojame šonine, persmeigiame mediniais pagaliukais (prieš tai juos išmirkome), sudedame ant tankių kepimo grotelių ir kepame virš nelabai karštų žarijų apie 10–15 min. arba kol apskrus.
Skanaus!
 
pievagrybiaiįdaras^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.