Šiuo patarimu ir receptu pasidalijo portalo lrytas.lt skaitytoja Jūratė.
Ant grotelių keptas tuno kepsnys
Reikės:
- 200 g tuno filė
- druskos
- pipirų
- citrinos
- grilyje keptų daržovių – cukinijų, paprikų, svogūnų galvų, virtų kukurūzų burbuolių
- salotų
- žalumynų
Kaip gaminti
Tuno filė apibarstome druska, pipirais, dedam kepti į įkaitintą kepsninę. Kepame trumpai, po porą minučių iš abiejų pusių (priklauso nuo kepsnio storio), kol gražiai apskrus.
Patiekiame su citrinos griežinėliu (išspauskite sultis ir apšlakstykite tuną), salotomis, grilyje keptomis daržovėmis, apibarstome žalumynais.
Šis receptas dalyvauja skaitytojų receptų konkurse. Kviečiame dalintis grilio patiekalų receptais ir laimėti prizus – net šeši konkurso dalyviai gaus po pakuotę nealkoholinio „Utenos“ alaus.
Ne tik dalyvaukite, bet ir balsuokite už patikusius receptus!
Receptus siųskite iki birželio 3 d.
Laimėtojus paskelbsime birželio 6 d.