Ungurio šašlykas: paruošti lengva, o rezultatas – puikus

2022 m. gegužės 24 d. 12:25
Lrytas.lt
Receptas
Nekasdieninis, bet paprastas, lengvai paruošiamas ir skanus ungurio šašlykas.
Daugiau nuotraukų (1)
Receptu dalijasi „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Ungurio šašlykas
Reikės:
  • 800–900 g skrosto ungurio
  • alyvuogių aliejus
  • druskos
  • juodųjų pipirų
Kaip gaminti
Ungurį supjaustome 5 cm ilgio gabaliukais.
Pašlakstome alyvuogių aliejumi, įtriname druska, pipirais ir paliekame pasimarinuoti, kol įkais kepsninė.
Veriame ant iešmų ir dažnai vartydami kepame 180–200 laipsnių temperatūroje 10–15 minučių.
Patiekiame su duona ir daržovėmis.
Skanaus!
ungurysšašlykai^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.