Lengvos ir pavasariškos salotos pagal V. Kurpienę: receptas, kuris nenuvils

2022 m. balandžio 27 d. 08:28
Vaida Kurpienė, dietistė lektorė
Receptas
Šios salotos tinka prie mėsos, žuvies, omleto ar įvairių troškinių. Jas gardinkite aliejumi, jogurtu, grietine ar šilkinio tofu majonezu.
Daugiau nuotraukų (3)
Agurkų, ridikėlių ir baltojo ridiko salotos
Reikės:
  • 150 g agurkų
  • 150 g ridikėlių
  • 150 g baltojo ridiko
  • 1 v. š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
  • 1 a. š. lukštentų kanapių sėklų
  • žiupsnelio druskos
Visas daržoves supjaustome plonais griežinėliais ir sudedame į lėkštę. Pasūdome ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Ant salotų užbarstome kanapių sėklų.
Skanaus!
salotosreceptas^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.