Varškės spurgos, kurioms bus sunku atsispirti

2022 m. balandžio 20 d. 17:04
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Ar yra tokių, kurie gali atsispirti varškės spurgytėms? Aš sunkiai. Ypač jeigu jos yra minkštos ir purios. 
Daugiau nuotraukų (1)
Šios varškės spurgos yra skanios ir kitą dieną, nes išlieka minkštos, nesukietėja bestovėdamos. 
Iš normos iškepsite visą kalną spurgų.
Užtruksite apie 30 min.
Varškės spurgos
Reikės:
  • 500 g varškės;
  • 4 kiaušinių;
  • 150 g cukraus;
  • 1 a. š. vanilinio cukraus;
  • 350 g miltų;
  • 1 a. š. kepimo miltelių;
  • aliejaus virti;
  • miltelinio cukraus apibarstyti.
Kaip gaminti
Į varškę įmušame kiaušinius, suberiame cukrų ir vanilinį cukrų. Masę išmaišome. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Išmaišome tešlą iki vientisos masės.
Gerai įkaitiname aliejų. 
Drėgnomis rankomis formuojame varškės kamuoliukus ir verdame aliejuje. Spurgytes išgriebiame, sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Apibarstome milteliniu cukrum.
spurgosvarškės patiekalai^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.