Kepti sumuštiniai su tunu tiks ir pusryčiams, ir užkandžiui: išbandykite receptą

2022 m. sausio 16 d. 10:08
Lrytas.lt
Receptas
Kepti sumuštiniai – senas geras, gal net kiek nepelnytai primirštas patiekalas. Jie puikūs tuo, kad jiems paruošti galima naudoti kone viską, ką randate šaldytuve ar virtuvės spintelėse – ir kas kartą išgauti kitą skonį. 
Daugiau nuotraukų (1)
Šįkart siūlome keptų sumuštinių su tunu receptą. Jie puikiai tiks ne tik pusryčiams, bet ir užkandžiui prie arbatos ar laukiant svečių. 
Išbandykite!
Kepti sumuštiniai su tunu
Reikės: 
  • skardinės aliejuje konservuoto tuno 
  • 1 saliero koto 
  • kapotų svogūnų laiškų ir krapų
  • citrinos sulčių
  • druskos ir pipirų
  • 1–2 šaukštų majonezo
  • 1–2 ančiuvių
  • 100 g tarkuoto sūrio
  • kelių riekelių skrudinti skirtos duonos
Kaip gaminti 
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių.
Iš skardinės išimkite tuną, dėkite į dubenį ir sutrinkite šakute. Saliero kotą smulkiai sukapokite. Viską sumaišykite su kapotais svogūnų laiškais ir krapais. 
Pilkite citrinos sulčių, pagardinkite druska ir pipirais, dėkite majonezo ir šakute sutrintus ančiuvius (jei jų nemėgstate, praleiskite). 
Užtepėlę tepkite ant duonos riekelių, apibarstykite sūriu. 
Dėkite į orkaitę ir kepkite, kol sūris išsilydys. 
sumuštiniai^Instanttunas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.