Šįkart siūlome keptų sumuštinių su tunu receptą. Jie puikiai tiks ne tik pusryčiams, bet ir užkandžiui prie arbatos ar laukiant svečių.
Išbandykite!
Kepti sumuštiniai su tunu
Reikės:
- skardinės aliejuje konservuoto tuno
- 1 saliero koto
- kapotų svogūnų laiškų ir krapų
- citrinos sulčių
- druskos ir pipirų
- 1–2 šaukštų majonezo
- 1–2 ančiuvių
- 100 g tarkuoto sūrio
- kelių riekelių skrudinti skirtos duonos
Kaip gaminti
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių.
Iš skardinės išimkite tuną, dėkite į dubenį ir sutrinkite šakute. Saliero kotą smulkiai sukapokite. Viską sumaišykite su kapotais svogūnų laiškais ir krapais.
Pilkite citrinos sulčių, pagardinkite druska ir pipirais, dėkite majonezo ir šakute sutrintus ančiuvius (jei jų nemėgstate, praleiskite).
Užtepėlę tepkite ant duonos riekelių, apibarstykite sūriu.
Dėkite į orkaitę ir kepkite, kol sūris išsilydys.