Daug sveikesnis varškės ir obuolių apkepas – pats tas lengvai šeimos vakarienei

2022 m. sausio 13 d. 17:45
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Kakės Makės draugė Indrė šį apkepą šmaikščiai pavadino: kai apkepas svajoja būti pyragu. Išties skanus, ne per daug saldus ir daug sveikesnis apkepas, nes naudojami kukurūzų miltai. Tai puikus variantas šeimos vakarienei.
Daugiau nuotraukų (1)
Gamindami užtruksite apie 10 min., dar 45 min. prireiks, kol apkepas keps.
Varškės ir obuolių apkepas (6–8 porcijos)
Reikės:
  • 400 g varškės;
  • 300 g obuolių;
  • 100 g kukurūzų miltų;
  • 40 ml agavų arba klevų sirupo;
  • 3 kiaušinių.
Kaip gaminti
Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Išplakame kiaušinius su pasirinktu saldikliu.
Suberiame varškę, obuolius, kukurūzų miltus. Gerai išmaišome.
Masę sudedame į kepimo formą. Kepame įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje apie 45 min.
varškės apkepasreceptas^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.