Šįkart siūlome išbandyti lavašo suktinukų su šprotais receptą. Šie suktinukai tiks tiek laukiant svečių, tiek kasdieniam užkandžių stalui.
Jiems neliks abejingi žuvies mėgėjai, tad suktinukai ilgai ant stalo neužsigulės.
Lavašo suktinukai su šprotais
Reikės:
- didelio lavašo lakšto
- skardinės šprotų aliejuje
- 4 virtų kiaušinių
- 100 g tarkuoto fermentinio sūrio
- majonezo
- česnako skiltelės
- krapų, petražolių
- druskos
- pipirų
Kaip gaminti
Šprotus gerai nuvarvinkite. Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite burokine tarka, sumaišykite su majonezu, trintu česnaku, pagadinkite druska, pipirais, petražolėmis, krapais.
Lavašo lakštą ištieskite, ištepkite kiaušinių ir majonezo mase.
Palei ilgąjį kraštą išdėliokite šprotus ir susukite vyniotinį.
Supjaustykite ir patiekite.
Skanaus!