„Priėmiau šventinį Indrės ir DVARO iššūkį – atkartoti būsimų švenčių užkandį, kurį paruošė Indrė.
O kalbant apie iššūkius, tai aš juos priimu kaip kokią treniruotę – iš to azarto visi raumenys ir smegenų vingiai užsikuria.
Indrė tai juk garsi dietistė ir kulinarinių knygų autorė...
Ačiū jai, ji įžvalgiai priminė, kad genialu tai, kas paprasta. O dar ir skanu bei subalansuota“, – sako Dovilė ir dalinasi receptu.
Pasak moters, receptas labai paprastas, tad truksite kokias 3 minutes.
O peštis prie stalo – neišvengiama!
Taigi! Pikantiški varškės keksiukai – mūsų visų stalui!
Keksiukams pagaminti reikės:
- 300 g DVARO varškės,
- 50 g „Senojo Dvaro“ sūrio,
- 3 kiaušinių,
- saujos špinatų,
- česnako skiltelės,
- druskos ir pipirų.
Kaip gaminti:
Varškę, tarkuotą sūrį, kiaušinius sumaišyti, suberti susmulkintus špinatus, česnaką, pagardinti druska bei pipirais.
Viską gerai išmaišyti, išdalinti į keksiukų formeles masę ir kepti 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes.
Dovilė rekomenduoja valgyti pusryčiams su kalnu lašišos ir pomidorų salotomis!