Šiuo receptu ji pasidalijo su mūsų skaitytojais. Tad išsikepkite ir paragaukite.
Avižiniai sausainiai
Reikės:
- 75 g miltų
- 65 g avižinių dribsnių (pačių pigiausių, ne greitai išverdančių)
- 10 g kokosų drožlių
- 75 g sviesto
- 1 a. š. kepimo miltelių
- 50 g cukraus
- 1 v. š. medaus
- 2 v. š. pieno
Kaip gaminti
Miltus sumaišykite su avižiniais dribsniais, cukrumi, kepimo milteliais.
Nedideliame puodelyje ištirpinkite sviestą su medumi ir pienu.
Viską sumaišykite.
Šaukštu išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos tešlos kauburėlius – tik palikite tarpus, nes kepdami jie gerokai išsiplės.
Dėkite kepti į įkaitintą 160 laipsnių orkaitę ir kepkite 10–15 minučių, kol gražiai apskrus.
Skanaus!