Dalijamės receptu – išbandykite.
Gražinos avokadų sriuba
4 porcijoms reikės:
- 300 g vištos krūtinėlės
- 1,5 l vištienos sultinio
- 2 avokadų
- 2 šaukštų maskarponės
- 100 g rokforo
- 1 morkos
- žiupsnelio ciberžolių
Užkandžiui su sriuba:
- prancūziško batono
- maskarponės (užtepti ant batono)
- ryšelio svogūnų laiškų
- kalendrų
- migdolų drožlių
- žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
- žiupsnelio druskos
Išvirkite sultinį sudėję vištos krūtinėlę, smulkintą morką, įberkite pipirų, druskos, ciberžolių.
Išėmę mėsą sudėkite maskarponę, luptas avokadų puseles, rokforą. Viską sutrinkite elektriniu trintuvu. Sudėkite į sriubą gabaliukais pjaustytą mėsą ir dar pavirkite 5 minutes.
Gaminkite užkandį: batono riekeles aptepkite maskarpone, užberkite migdolų, pipirų, druskos. Pakepinkite orkaitėje.
Prieš tiekdami užbarstykite smulkintų svogūnų laiškų, kalendrų.