Pačios skaniausios varškės spurgos – joms neįmanoma atsispirti

2021 m. spalio 6 d. 17:12
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Purios viduje, su traškia plutele išorėje – tai pačios skaniausios varškės spurgos. Dar šiltos, kai vos spėji kepti, o valgytojų būriai aplink rikiuosi. Geras ženklas, kad pataikei į temą ir visi šeimos nariai, kaip tie katinai tik ir laukia kalno spurgų.
Daugiau nuotraukų (2)
Nežinau, kas gali atsispirti?
Varškės spurgos 
Porcijos 4. Užtruksite apie 30 min.
Ingredientai:
  • 500 g varškės;
  • 2 kiaušiniai;
  • 100 g cukraus;
  • 2 a. š. vanilinio cukraus;
  • 200 g miltų;
  • 1,5 a. š. kepimo miltelių;
  • žiupsnis druskos;
  • aliejaus spurgoms virti;
  • miltelinio cukraus apibarstyti.
Kaip gaminti
Kiaušinius išsukame su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir varške. Įberiame žiupsnį druskos.  Supilame miltus ir kepimo miltelius. Masę gerai išmaišome.
Aliejų įkaitiname. Drėgnomis rankomis formuojame spurgas ir verdame aliejuje.
Iškepusias sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius. Pabarstome milteliniu cukrum.
spurgosreceptasvarškės patiekalai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.