Sveika ir lengvai pagaminama česnakų pasta: išbandykite – nesigailėsite

2021 m. rugsėjo 3 d. 10:15
Lrytas.lt
Receptas
Česnakų pasta – ne tik sveikas, bet ir skanus pagardas, kuriam panaudoti virtuvėje ribų nėra. Juo tinka gardinti mėsos ar žuvies kepsnius, tepti ant sumuštinio, keptos šoninės, dėti į troškinius, salotas ar sriubą.
Daugiau nuotraukų (1)
Orams vis labiau vėstant česnakas tikrai neprošal, o tokia pasta tikrai padės atsispirti peršalimo ligoms.
Išbandykite – nepasigailėsite.
Šaldytuve stiklainėlyje šis pagardas gali stovėti keletą mėnesių.
Česnakų pasta
Reikės:
  • 250 g česnakų
  • 2 v. š. obuolių acto
  • 2 v. š. alyvuogių aliejaus
Kaip gaminti
Česnakus nuvalykite, nulupkite ir sudėkite į maisto plaktuvą. Ten pat supilkite actą ir viską gerai išplakite.
Dėkite pagardą į švarų stiklainėlį, ant viršaus užpilkite alyvuogių aliejaus, uždarykite ir laikykite šaldytuve.
česnakaipasta^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.