Plaukų stilistas pasidalijo savo skanėsto su braškėmis desertu.
Šafranu gardinta panakota su braškėmis
Reikės:
- 200 g braškių
- 200 ml pieno
- 200 ml grietinėlės
- 60 g cukraus
- 10 g vanilinio cukraus
- 6 g želatinos
- šafrano
Pieną su grietinėle ir cukrumi bei vaniliniu cukrumi pakaitinkite inde virš garų, įmaišykite želatiną.
Šafraną užpilkite šaukštu šilto vandens ir palikite 4–5 minutėms, po to supilkite į masę. Dar pakaitinkite, bet neužvirinkite.
Atvėsinkite iki kambario temperatūros, supilkite į formeles, dėkite į šaldytuvą.
Maždaug po pusės valandos į kiekvieną formelę ant masės užpilkite nedidelį su trupučiu cukraus trintų braškių sluoksnį, pagardinkite pjaustytomis braškėmis.