Porcijos 2. Užtruksite apie 40 min.
Reikalingi produktai:
- 4 bulvės;
- 2 v. š. grietinės;
- 2 kiaušiniai;
- 2 v. š. miltų;
- 500 g kiaulienos faršo;
- 50 g fermentinio sūrio;
- druskos pagal skonį;
- žiupsnis pipirų;
- 0,5 svogūno;
- šlakelis aliejaus.
Kaip gaminti
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame kiaulienos faršą, pasmulkintą svogūną, pabarstome druska ir pipirais. Pakepiname, kol faršas iškeps.
Bulves nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Į kepimo indą, arba kelis mažesnius, jei kepsite porcijomis paskirstome bulves. Į dubenį mušame kiaušinius, sudedame grietinę, įberiame miltus, pagardiname druska. Išplakam eiki vientisos masės, kad neliktų gumuliukų. Užpilame gautu plakiniu bulves. Ant viršaus dedame pakepintą faršą, pabarstome tarkuotu sūriu.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.